3 de nov. 2010

LES COLÒNIES DE P4 I P5!


Els nens i les nenes de p4 i p5 vàrem anar de colònies a La Llobeta, Aiguafreda. Una casa de colònies plena d'emocions. Allà ens hi vam trobar diferents personatges del circ, entre ells en Tuc i la Noha.


Amb ells vam poder fer d'equilibristes, trapezistes... Vam saltar als llits elàstics i ens vam pintar la cara. A la nit després de buscar les entrades en la foscor vam gaudir d'un espectacle de màgia i malabars.


Després d'una jornada tant intensa arriba el moment emocionant d'anar a dormir amb els companys i companyes de la classe. Que divertit i sense els pares i mares!


Aquests dos dies de colònies ens han unit i segur que algun petit canvi en les nostres vides haurà significat, sens dubte, una experiència enriquidora que ens ajudarà a créixer com a persones.

1 comentari:

  1. De segur que aquesta experiència de les colònies ha estat màgica i alhora enriquidora pels nostres fills. Cada dia parlem de les colònies i del que ha passat aquests dos dies que heu compartit. Gràcies per tots els bons moments que els hi regaleu, per les vostres paraules i abraçades en moments un xic delicats, pel conte d´abans d´anar a dormir, pel vostre bon dia tan familiar... En fi, per aquests i molts d´altres moments, tots ells únics i entranyables pels nostres fills. Gràcies per ser com sou!!

    ResponElimina