15 d’abr. 2011

CONCERT DE PRIMAVERA


Flors, cants d’ocells, bon temps, al•lèrgies… Ja tenim aquí a la primavera! I com cada any amb ella també arriba el concert que fan els nens i nenes d’Educació Infantil de la nostra escola. La sala de la Canal s’ha omplert de familiars i amics que tenien ganes de veure aquells petits cantors i balladors. Cada curs han fer algunes danses, audicions i cançons que han estat treballant a l’àrea d’educació musical i també alguna cançó d’anglès.
És bonic veure l’entusiasme i l’atenció que hi posen a l’hora de preparar el concert i sobretot a l’escenari. Com també l’evolució que es veu de P3 a P5.
Hem passat una tarda molt agradable i hem donat així la benvinguda a la primavera.

3 comentaris:

  1. Com cada any, el concert de primavera ha estat fantàstic!! Quines ganes i entusiasme hi posen tots plegats!! Enhorabona a tots els protagonistes i també a les mestres, que com cada any ens heu deixat gaudir d´aquest concert. Per nosaltres, aquest ha estat el nostre últim concert de primavera ja que l´Arnau el curs vinent estarà a 1r. La veritat és que ho trobarem molt a faltar, però animem a les mestres a continuar treballant amb tant d´ entusiasme i dedicació. Gràcies per fer tan feliços als nostres fills!

    ResponElimina
  2. família Pagès Ausió22 d’abril, 2011

    Sí, sí, és fabulós veure com disfruten els petits mentre van evolucionant amb els anys! Com que és molt variat podem veure el que feu en diverses matèries(ens va agradar molt que incorporéssiu l'audició). Enhorabona als nens i als mestres que ho feu possible. Gràcies.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per regalar a les famílies el concert de primavera!! Els nens han gaudit moltíssim!!!.Gràcies mestres, per la vostra dedicació.

    ResponElimina