18 d’oct. 2011

L'INDI QUIQUIRIQUI PIPIRIPI


Aquest octubre els nens i nenes de P4 hem tingut una gran sorpresa! Un matí quan vam entrar a la classe estava tot ple de paperets amb una lletra, que fins llavors no sabíem quina era. També hi vam trobar una caixa plena de llibrets de llengua i un missatge de l’indi “Quiquriqui Pipiripi”.

El missatge ens explicava que una de les lletres preferides de l’indi era la que es repetia en el seu nom: la “i”. Així que ja sabíem quina era la lletra que havia “invadit” les nostres classes.

Una altra cosa que deia el missatge era que teníem un paquet a la porteria. Sabeu què era? Pintures i cintes per disfressar-nos d’indi.

Però encara no us hem explicat el més important: mentre llegíem el missatge vam veure una cosa que es movia al pati. Vam sortir corrents i hi havia l’indi. Era molt alt i tenia uns cabells que li arribaven fins al cul. Ens va saludar i poc a poc va anar desapareixent pati enllà.

Des d’aquell dia que ens hem posat a treballar de valent la lletra “i” amb els llibres de llengua que ens va regalar.

2 comentaris:

  1. Família Jofre-Muns19 d’octubre, 2011

    Que grans s'estan fent els nostres "nens"...ja comencen amb les lletres i a sobre els hi porta un indi, tot un aconteixement... van sortir molt emocionats amb la vista!!! al van veure tant alt!!!
    Gràcies a l'equip de mestres

    ResponElimina
  2. Que grans s'estan fent els nostres "nens",ja treballen la lletra lligada.... i a sobre els hi porta un indi, van sortir molt emocionats i pel que diuen era molt alt!!!.

    A veure quines visites tindran amb les altres lletres.


    Gràcies a l'equip de mestres

    Família Jofre-Muns

    ResponElimina